HLJEB BEZ BRAŠNA: OVO JE NEŠTO NAJUKUSNIJE ŠTO ĆETE PROBATI! APSOLUTNI HIT

Danas svi strahuju od glutena, od debljine, dijabetesa i ostalih pošasti ovog vijeka. Ostavite sve strahove iza sebe i napravite hljeb koji ne goji, a tako je ukusan. Brašno vam neće biti potrebno






Potrebno vam je:

4 jaja,

100 ml vode,


90 grama oraha,

90 grama sjemena lana,

90 grama sjemenki suncokreta,

90 grama sjemena susama,

90 grama sjemena bundeve,

malo soli,

pola kašičice sode bikarbone.


Priprema:

Umutite jaja i dodajte so i sodu bikarbonu kao i vodu, a zatim sameljite sve sjemenke u fino brašno i zamijesite hljeb.

Pecite 50 minuta na 180 stepeni. Uživajte!
Podijeli

 Pošalji poruku

Primjedbe

Popularni postovi