Nekultura uposlenika OFK Tuzla - Pašabunar treba da bude zaustavljena



Na Pašabunaru postoji jedna lijepa livada koju su ogradili i napravili od nje stadion. Dolaze tu raznorazni trećerazredni klubovi da odmjere svoje snage. O njihovom igranju i dešavanju za vrijeme utakmice i posle nje ne vrijedi trošiti rijeći. Sve bi bilo lijepo pa čak i idealno da ti takozvani sportski radnici ne prave od te livade - stadiona maškaradu.


Ta livada - stadion ja zanimljiva dječici koja žive u blizini, vole da se poigraju, puštaju zmajeve, jednostavno rečeno  tu se osječaju sigurno, njihovu sigurnost neče ugroziti nikakvo auto.
Sve bi to bilo lijepo da tu nije uposlen čovjek u ekonomatu sportskog kluba OFK Tuzla - Pašabunar samozvani sportski radnik koji ne dozvoljava djeci da se tu igraju jer zaboga gaze travu. Ne znam onda kako ti fudbaleri odigraju meč, vjerovatno kao vile lete po terenu ne gazeči ni jednu vlat trave.

Žalosno je da u današnje vrijeme kada djeca sve više provode vremena za računarima taj takozvani sportski radnik OFK Tuzla - Pašabunar tjera djecu sa sportskog terena umjesto da ih stimuliše da zavole sport i druženje.

Fond i kultura njegovih riječi koje uputi kada tjera djecu sa livade - stadiona je užasan, toliko psovki i  uvredljivih riječi da je zaslužio da bude ovako javno prozvan.

Primjedbe

Popularni postovi